Blog RSS Feed

Oana 0 229
Suntem încântați să vă anunțăm că Mobila Simex își va deschide un nou showroom în București! Gata să vă întâmpine într-un spațiu elegant și modern, sh..
Oana 0 13
Amenajarea biroului de acasă este extrem de importantă din mai multe motive, având un impact semnificativ asupra productivității și bunăstării general..
Oana 0 186
În prezent, există extrem de multe idei pe care le poți lua în calcul când vine vorba de amenajarea interioară. Totul depinde de propriile preferințe ..
Oana 0 844
Salonul de Mobilă Sibiu este un eveniment expoziţional de prezentare şi vânzare a mobilei. Evenimentul are loc bianual, primăvara şi toamna.Evenimentu..
Oana 0 445
Casele în stil japonez se remarcă prin simplitate și prin armonia pe care o inspiră. Sunt adevărate sanctuare de liniște, apreciate pentru modul în ca..
Oana 0 2571
Vrei o canapea de 2 sau 3 locuri, un dormitor decorat în stil clasic, o sofă pentru un spațiu eclectic, o comodă TV în stil mid-century modern sau un ..
Oana 0 279
Scandinavii au câștigat de-a lungul anilor reputația de a avea un simț al designului rafinat și minimalist. Alegerile lor în materie de decorare inter..
Oana 0 340
Există extrem de multe opțiuni pe care le poți lua în considerare, când vine vorba de amenajările interioare, care îți pot transforma locuința într-un..
Oana 0 334
Stilul industrial este reprezentat de existența anumitor piese de design, expuse, nefinisate, în stare brută, dar cu un farmec aparte. Acest stil de a..
Oana 0 274
Livingul este camera de zi în care îţi petreci o bună parte din timp alături de familie şi cei dragi ţie. Dacă acest spaţiu este amenajat şi decorat c..
Oana 0 356
Locuința ta este proiectată cu mansardă sau ai în plan să realizezi una? Dacă dorești să-ți ridici nivelul de confort printr-un proiect de amenajare a..
Oana 0 622
De peste șapte decenii, Simex rămâne un simbol al excelenței în producția de mobilier din lemn masiv în România. Cu o tradiție care începe încă din 19..
Afişare 1 - 12 din 52 (5 pagini)

WhatsApp