Taburet lemn masiv, maro/alb, ornamente manuale, Cleopatra Lux

Tabureti din lemn masiv, Taburet lemn masiv, maro/alb, ornamente manuale, Cleopatra Lux
Livrare Gratuită

Taburet lemn masiv, maro/alb, ornamente manuale, Cleopatra Lux pentru casa ta de la Mobilasimex.ro

Taburet lemn masiv, maro/alb, ornamente manuale, Cleopatra Lux
Un taburet deosebit de elgant, din gama de lux a colecției Cleopatra. Minunatele ornamente care înf... Mai mult
de la
10.109 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Colectie: Cleopatra Lux
  • ID Produs: 566
  • Greutate: 21kg
  • Dimensiuni: 450mm x 450mm x 520mm

Opţiuni disponibile

Mobila cu peste 70 de ani de traditie, din inima Transilvaniei
Toate piesele de mobilier sunt concepute din lemn masiv (Tei, Fag)
Estimatul de livrare este de aproximativ 30 de zile de la plasarea comenzii.
Acest produs necesita montaj profesional.

Un taburet deosebit de elgant, din gama de lux a colecției Cleopatra.
Minunatele ornamente care înfrumusețează și oferă un plus de lux acestui taburet sunt integral lucrate manual.
Grija pentru detalii și finisajele perfecte vorbesc de la sine despre calitatea excelentă a acestui taburet din lemn masiv.

Sistem constructiv

Materialul folosit în construcţia mobilierului este lemnul masiv (fag si tei) de calitate superioara bine sortat si uscat, combinat cu plăci aglomerate din aşchii de lemn ( PAL), placaj, P.F.L., acoperite cu furnire estetice (nuc), iar elementele ornamentale sunt sculptate manual cu mare atentie si rabdare.
Toate profilele ( sipci , coroane, lezene etc.) sunt realizate cu masini de mare precizie.
La produsele noastre nu folosim placi caserate din lemn!
Pentru uniformizarea şi colorarea suprafeţelor se folosesc coloranţi rezistenţi la lumină şi acţiunea razelor solare, iar pentru finisare se folosesc lacuri ecologice pe baza de apa,poliuretanice şi nitrocelulozice de calitate superioară.
Fiecare piesa in parte este finisata cu 4 straturi de lac cu gradul de luciu specific stabilit pentru fiecarui program ( valorile sunt de la 40 pana la 60)

Mod de ambalare

Piesele de mobilă sunt ambalate în cutii din carton din mai multe straturi, prevăzute în interior cu sisteme de protejare a zonelor sensibile asfel încât să asigure integritatea mărfii până la destinaţie.
Coletele conţin scheme de montaj, instucţiuni de utilizare, pungi cu accesorii şi sunt prevazute la exterior cu etichete de marcaj şi avertizare, care indică conţinutul fiecărui colet. Instrucţiuni de utilizare
Produsele de mobilier se vor manipula şi transporta între diverse locaţii numai in ambalaje proprii. Fiecare produs va fi dezambalat cu grijă evitându-se zgârierea sau lovirea subansamblelor corpurilor.
Montarea piselor se face cu grijă, pe baza schemei de montaj anexată, cu scule simple.
Toate accesorile se găsesc într-o pungă separată.
Piesele de mobilă trebuie ferite de umezeală, îngheţ, căldură excesivă şi acţiunea prelungită a razelor solare.
Suprafeţele trebuie ferite de obiecte fierbinţi, alcool, lovituri.
Curăţirea întreţinerea şi lustruirea suprafetelor se va face după caz cu soluţii speciale pentru lemn, accesorii metalice, stofă, piele, marmură, sticlă şi oglinzi, produse de firme specializate.
🚩 Explorează serviciile premium oferite de compania SIMEX, specializată în manufacturarea de mobilier durabil, folosind energie verde și lacuri ecologice!

✅ Înființată pe baza unui angajament profund față de mediul înconjurător și susținută de un certificat FSC, SIMEX se dedică cu pasiune oferirii de produse de excepție, respectând cele mai riguroase standarde de sustenabilitate și având ca scop protejarea resurselor naturale pentru generațiile viitoare.

⚜️ Fiecare obiect de mobilier creat de SIMEX este o mică operă de artă ecologică, modelată cu grijă și atenție la fiecare detaliu, utilizând exclusiv materiale durabile și sustenabile, în armonie perfectă cu mediul înconjurător.

⚜️ Designul rafinat și modern al mobilierului SIMEX este conceput pentru a se integra cu eleganță și subtilitate în orice tip de spațiu, oferind nu doar o notă de frumusețe, ci și un nivel superior de funcționalitate și confort în căminul dumneavoastră.

Echipa noastră de specialiști pasionați integrează inovația în design și expertiza în materiale ecologice, pentru a crea piese de mobilier unice și de o calitate remarcabilă, ce îmbină în mod armonios esteticul și utilitatea.

👉🏽 Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mese elegante de dining, a unei biblioteci rafinate sau a unei comode practice, SIMEX vă oferă o gamă variată de produse ce satisfac cele mai exigente gusturi și necesități.

Cu SIMEX, nu doar veți aduce în căminul dumneavoastră mobilier de cea mai înaltă calitate, ci veți contribui și la protejarea mediului înconjurător, întrucât fiecare achiziție este o alegere responsabilă pentru viitorul planetei noastre.

✅ Beneficiind de tehnologii avansate și procese de producție eficiente, mobilierul nostru este construit pentru a rezista în timp, garantând durabilitate și performanță pe termen lung în orice mediu de utilizare.

✅ Cu certificatul FSC, fiecare piesă de mobilier SIMEX devine o expresie autentică a responsabilității și respectului față de natură, oferindu-vă nu doar confort și estetică, ci și conștiința că ați contribuit la protejarea pădurilor și a ecosistemelor planetare.

Alegeți SIMEX pentru mobilier de elită, fabricat cu energie verde și o pasiune sinceră pentru natură! Creați un mediu confortabil și eco-friendly!
Colectia
Cleopatra Lux
Dimensiuni
450 x 450 x H 520mm
Greutate
21kg
Volum
0.169

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Rău Bun

Taburet lemn masiv, maro/alb, ornamente manuale, Cleopatra Lux - Cumpara online de pe Mobila Simex

Un taburet deosebit de elgant, parte a colecției Cleopatra, ce atrage imediat priviri admirative. Minunatele ornamente care înfrumusețează și oferă u..
de la
1.845 RON
Adaugă în Coş
Taburet elegant, tapisat cu stofă ce poartă desene cu motive florale. Taburetul din lemn masiv este deosebit de rezistent și comod. Sculpturile orna..
de la
1.111 RON
Adaugă în Coş
Taburet - Imperiale
Livrare Gratuită Lipsa Stoc
Un minunat taburet, cu o imagine de frescă renascentistă și o grație aparte. Taburetul este realizat din lemn masiv și tapisat cu stofă elegantă. El..
de la
13.774 RON
Lipsa Stoc
Lucrat pentru a exprima eleganță și lux, taburetul este din lemn masiv, iar tapiseria respectă și amplifică nota de eleganță a taburetului. Sculpturi..
de la
1.982 RON
Adaugă în Coş
Taburet lung din lemn masiv, ce amintește de stilul Rococo, luxos și elegant, tapisat cu stofă de bună calitate ce oferă întregului taburet un plus de..
de la
2.809 RON
Adaugă în Coş
Taburet din lemn masiv, ce amintește de stilul Rococo, luxos și elegant, tapisat cu stofă de bună calitate. Taburetul din lemn masiv este înfrumuseța..
de la
1.513 RON
Adaugă în Coş