De peste șapte decenii, Simex rămâne un simbol al excelenței în producția de mobilier din lemn masiv în România. Cu o tradiție care începe încă din 1947, Simex își continuă povestea în industria mobilierului, aducând rafinamentul și calitatea lemnului masiv în casele oamenilor. Și anul acesta, Simex va răspunde cu mândrie prezenței la Târgul de Mobilă BIFE-SIM, ediția de toamnă, care se va desfășura în perioada 21-24 septembrie la Romexpo.

 

La standul nostru (Pavilion B2, Stand Nr. 1) de aproximativ 140 de metri pătrați, vom crea o experiență captivantă pentru toți vizitatorii. Decorat cu eleganță, standul va oferi o privire autentică asupra spațiilor de locuit, redând în detaliu cum se integrează cu grație mobilierul lor într-o varietate de medii. Aceasta înseamnă că aveți  oportunitatea unică de vă imagina cum ar putea arăta mobilierul Simex în propria casă.

 

Târgul va fi o ocazie excelentă pentru iubitorii de mobilier să descopere colecțiile cele mai îndrăgite. Printre acestea se numără colecțiile clasice de prestigiu, cum ar fi Jasmina, Contemporan, Cleopatra Lux, Firenze și Carina, toate semnate de măiestria lemnului masiv și atenția pentru detalii pe care brandul le reprezintă. Dar noutatea din acest an este reprezentată de colecția Yana, care va fi prezentată în premieră la această ediție a târgului.


Specialiștii Simex vor fi prezenți la stand pentru a răspunde întrebărilor și pentru a oferi informații detaliate. Experții noștri în vânzări vor putea oferi, de asemenea, detalii despre posibilitățile de mobilier din lemn masiv realizat la comandă, inclusiv uși de interior sau de exterior și bucătării personalizate.


Dincolo de estetica și calitatea produselor, Simex a reușit să-și mențină angajamentul față de tradiție și durabilitate. CEO-ul Simex SA, Dumitru Blaga, a subliniat:  “Ne bucurăm că am reușit să păstrăm vie promisiunea de a produce mobilier pentru generații. În ciuda trendurilor care s-au derulat în aceste decenii, deși nu a fost ușor, am reușit să dovedim faptul că mobilierul din lemn masiv, produs cu migală și responsabilitate pentru fiecare centimetru pătrat, deci nu în viteză și pe bandă rulantă, este mobilierul care, îngrijit așa cum se cuvine, rezistă o viață și poate fi lăsat chiar moștenire”

 

Astfel, toți cei pasionați de frumusețea și autenticitatea mobilierului din lemn masiv sunt așteptați la ediția de toamnă a Târgului de Mobilă BIFE SIM, găzduit în incinta Romexpo (Str. Mărăști, Nr. 65-67, Sector 1, București). Simex vă așteaptă în Pavilionul B2, Standul Nr. 1, între 21 și 24 septembrie, pentru a vă împărtăși povestea lemnului masiv și pentru a vă prezenta opulența colecțiilor lor de mobilier tradițional și contemporan.